Ko smo mi i čime se bavimo?

Mi se bavimo posredovanjem u oblasti finansija poseban akcenat stavljamo na klijentove potrebe. Mi smo tu da pojednostavimo proceduru oko podizanja kredita.

Naša usluga prema korisnicima je besplatna.

Kada koristimo posrednike?

Kada god imamo potrebu da nešto pošaljemo nekome ko nije na istoj lokaciji kao mi, moramo da koristimo posrednika ili više njih. Ako se radi o poruci koju šaljemo putem mobilnog telefona, posrednik može biti na pr. Telenor, MTS ili VIP (ako šaljemo SMS). Takođe, može biti Viber, Whatsapp, Telegram… mogu biti društvene mreže kao što je Facebook, Twitter ili Linkedin. Opcija za slanje poruke ima mnogo, ali sve one imaju jednu zajedničku stvar – uvek nam treba posrednik. Isto je kad šaljemo e-mail. Tada posrednik može biti Gmail, Yahoo, Hotmail ili bilo koji drugi e-mail provajder. Poruku možemo poslati i pismom, u tom slučaju posrednik je Pošta.

U slučaju da vam teba najpovoljniji kredit, vaš posrednik je MOJ Bankar.com

Četiri dobra razloga
da ne lutate sami od banke do banke

Folder ikonica

Svi krediti na jednom mestu

Moj Bankar ima potpisane ugovore o posredovanju sa većinom banaka na srpskom tržištu te deluje kao njihov ugovorni službeni direktni kanal prodaje.

Folder ikonica

Savet naših stručnjaka

Nemaš vremena da citas proceduru za apliciranje? Zato su tu naši savetnici da ti objasne sve detalje ponude i prednosti apliciranja za keš kredite.

Folder ikonica

Lični pristup klijentu

Svakom klijentu posvećujemo dovoljno vremena s ciljem da zahteve i želje razmotrimo do najsitnijih detalja. Zbog toga veliki deo novih klijenata dolazi preko preporuke.

Folder ikonica

Preko 80% uspešnosti

Iskustvo i stalna edukacija radnika, dubinsko poznavanje bankarskog sastava i neprestano praćenje promena na bankarskom tržištu razlog su velikog procenta uspešnosti realizovanih zahteva za kredit.